Selecteer een pagina

Na een half jaar hard werken zijn we trots dat vandaag 4 oktober onze website is gelanceerd! Informatief voor de zakelijk autorijder over tankkaarten, snelle navigatie en het moet een glimlach op uw gezicht toveren. Het eindresultaat mag er zijn.

Deze website laat zien wie we zijn en wat we doen en is een uitbreiding van dienstverlening die we op dit moment alleen leveren in Nederland. Want bij de noorderburen zijn we inmiddels de grootste tankpas vergelijker met bijna 100.000+ bezoekers per jaar met de bijna gelijkluidende naam tankpas-aanvragen.nl

 

1. Complete informatie voor de ondernemers

Onze nieuwe website biedt complete informatie voor de  ondernemer die meer wil weten over ons en de tankkaart producten, informatie en tips. De site is gericht op de zakelijke klant die op zoek is naar een tankkaart en goed geïnformeerd wil worden over de mogelijkheden van de tankkaarten. Wij hebben dit compact en overzichtelijk gehouden.

Nu de website live is, kunnen we laten het zien wie we zijn en wat we doen. Want er zijn heel wat aanbieders van tankkaarten en is er een gezonde concurrentiestrijd. Op onze website willen we tankkaarten vergelijken en letten op verschillende elementen:

  • Dekkingsgraad: zijn er genoeg tankstations in de buurt?
  • Prijs: betaalt u niet te veel?
  • Administratie: komt er niet te veel administratieve overlast bij kijken?
  • Kwaliteit: wat is de toegevoegde waarde van de aanbieder in vergelijking met andere partijen? 

Per tankkaart worden deze elementen – maar ook andere kenmerken – overzichtelijk op een rij gezet. Des gewenst kunt u gelijk volledig digitaal een tankkaart aanvragen.

 

2. Website gelanceerd, maar is nooit af

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er wekelijks meerdere interessante blogartikelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tankkaarten, innovaties vanuit de automotive markt.

Onze missie is om dit met plezier en ambitie te communiceren en vooral overzichtelijkheid komt hier sterk in terug. 

We starten met vier tankkaarten, meerdere volgen nog:

  • Q8 Liberty Card
  • MAES tankkaart
  • MAES Mobility card
  • E-flux laadpas

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt. 

 

3. Tips en feedback zijn meer dan welkom

Achter de schermen worden nog hard gewerkt om wekelijke blog berichten te publiceren. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Komt u iets tegen? Of heeft u tips om de website verder aan te scherpen?

We stellen uw feedback enorm op prijs. Aarzel niet om te bellen of om contact op te nemen via ons contactformulier.