Selecteer een pagina

Over U en Ons

Colofon: wat is onze missie en wie zit in het redactieteam

1. Colofon van tankkaart-aanvragen

Bent u hier nieuw als zakenreiziger? Wij zijn in Nederland ooit gestart in 2014 met tankpas-aanvragen.nl

Eigenlijk uit onvrede. Al die papierhandel!

De voordelen van zo’n tankkaart zijn groot, dus wij hadden behoefte aan een oplossing. 

Er was nergens een website te vinden met nieuws over de tankkaart en objectieve informatie over de verschillende tankkaarten. Want er zijn vele tankkaart aanbieders en ze beloven veel.  

Dat bracht ons tot het idee om de beste in de markt tankkaarten te gaan vergelijken, gratis advies te geven en nieuws voor te gaan zakenreiziger te brengen. Onze missie is tweeledig:

  1. Stop de papierhandel.
  2. Zakenreizen Met Gemak

Onze doelgroep is degene die als (zelfstandig) zakenreiziger:  van zelfstandige tot de ondernemers die eigenaar zijn van een vennootschap. 

Inmiddels heeft de Nederlandse website jaarlijks mee dan 75.000 bezoekers en worden duizenden tankkaarten aangevraagd. Daarom hebben we besloten om ook in september 2019 in België te starten met dezelfde missie. Hoe? Door wekelijks artikelen te publiceren en zoveel verschillende tankkaarten overzichtelijk te presenteren. Zodat een zakelijke bezoeker zelf kan beslissen welke tankkaart voor hem/haar zinvol is.

Deze website is puur informatief en niet verbonden aan één van de tankpas aanbieders of andere producenten. Typ- en zetfouten voorbehouden. Wij ontvangen een commissie voor elke pas of product die aangevraagd wordt. Met die opbrengsten betalen wij o.a. de hosting en de ingehuurde auteurs.

 

2. Brandstof dient de zakenreiziger

Colofon - brandstof dient de mens

Wat is eigenlijk een tankkaart? Het is een kaart waarmee onder andere brandstof mee betaald kan worden. Het lijkt op een bankkaart, maar het is meer. Met een tankkaart kunt u ook andere diensten afrekenen en diensten worden op een speciale verzamel factuur vermeld die u kan gebruiken bij de btw aangifte en voor de administratie.

Het aanbod van tankkaarten varieert. Op dit moment vergelijken we de beste passen uit de markt. We leven in een drukke tijd, het hebben van een tankkaart geeft gemak en het stopt de papierhandel. De ene kaart biedt meer diensten als de ander, maar dat is aan u als zakenreiziger!

Een tankkaart lijkt op een kredietkaart, maar het is meer

 

2.1 Ook voor de elektrische- en hybride auto

Fossiele brandstoffen hebben geen monopolie meer. Duurzaamheid is ook in de auto-industrie een hot topic geworden.

Onder de zakenreiziger heeft elektrisch rijden, mede door de overheid, een gigantische opmars gemaakt. U vindt regelmatig hier artikelen over terug. Met sommige passen die op onze website staan kan elektrisch opgeladen worden en hebben we ook specifieke laadpassen.

 

4. Colofon – de redactie

Aan de hand van heldere artikelen en  product vergelijkingen wil het redactie team met onze website te helpen de papierhandel te verminderen. Zodat u elke dag weer energiek kan blijven ondernemen.

Op onze artikelen pagina vindt u een handige rubricering en zijn er meerder achtergrondartikelen te vinden over boven genoemde producten. Ons redactie team bestaat uit de volgende personen:

  • Eugene de Groot – tekstschrijver
  • Christiaan de Vries – tekstschrijver
  • Ludo Zwaan – tekstschrijver en eindredacteur

 

5. Adverteren of gastbloggen

Heeft u interesse om met uw website op tankkaart-aanvragen  te komen met een artikel voor onze doelgroep de zakenreiziger of te adverteren op deze site? Dat kan!

Lees de advertentie mogelijkheden op onze speciale pagina. Goede gastbloggers zijn ook welkom, voor meer informatie verwijs ik uw graag naar onze specifieke pagina.